Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Το νέο Skoda Yeti στο Athens Motorshow Live 2009 - Τιμές και Εκδόσεις




















Tο νέο Skoda Yeti είχε την τιμητική του στη έκθεση Athens Motorshow Live 2009.

Πριν την είσοδο στην έκθεση υπήρχε ένα ανεβασμένο με τις δύο ρόδες σε μία ράμπα.
Αμέσως μετά την είσοδο, το περίπτερο της Skoda ήταν το πρώτο που συναντούσε κανείς και σε περίοπτη θέση είχε ένα λευκό Yeti, αλλά και ένα μπεζ μεταλλικό ανοικτό για να το περιεργάζονται οι επισκέπτες.
Όλα τα λεφτά όμως ήταν η Yetitsa, ντυμένη με λευκό γουνάκι που ήταν από τις πιο εκφραστικές κοπέλες στο show.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Skoda θα υπάρχουν οι γνωστοί 2 υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες: 1.2 TSI με 105 ίππους και 1.8 TSI με 160 ίππους. Ο πρώτος σε προσθιοκίνητη έκδοση και ο δεύτερος σε τετρακίνητη.
Το αυτοκίνητο δοκιμάστηκε ως προς τους χώρους με την κλασική για εκθέσεις μέθοδο: "ψηλός μπροστά-ψηλός πίσω" "ρε συ, έχεις χώρο για τα γόνατα;" και πέρασε άνετα όλα τα τεστ.
Το πορτ-μπαγκάζ είναι πιο άνετο από ότι περιμένεις σε ένα τετρακίνητο με μήκος 4,223 μέτρα και για του λόγου το αληθές ακολουθούν και φωτογραφίες. Η δε χωρητικότητά του δίνεται επίσημα στα 416 λίτρα.
Στο εσωτερικό η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή είναι κατά την προσωπική μου άποψη εφάμιλλες αν όχι καλύτερες σε σχέση με της μαμάς VW.
Τα άσχημα νέα τώρα μας τα μετέφεραν οι άνθρωποι στο περίπτερο της Skoda που μας έδωσαν για πρώτη φορά τιμές για το Skoda Yeti.
O 1.2 TSI στα 16.990 και ο 1.8 TSI στα 23.990. Δηλαδή ξεφύγαμε 1000 ευρώ πάνω από τα 23000 που φημολογούνταν για τον 1800αρη και φτάσαμε τιμές Scout. Περισσότερα γύρω στις 23 Οκτωβρίου που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Υ.Γ Περισσότερη Yetitsa όταν κάνουμε αφιέρωμα στις κοπέλες του motorshow!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου